Adverteerders & sponsors

Het Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma en Klinische Immunologie (NTvAAKI) is een praktijkgericht en informatief vaktijdschrift voor allergologen, KNO-specialisten, pulmonologen, dermatologen en kinderartsen en diegenen in opleiding hiervoor. Het NTvAAKI is het officiële wetenschappelijke tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Allergologie en Klinische Immunologie (NVvAKI).

Het doel van het tijdschrift is de lezer te ondersteunen in diens medisch vakgebied via op de dagelijkse praktijk gerichte overzichtsartikelen. Dankzij het Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma en Klinische Immunologie is men snel en op goed toegankelijke wijze op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van allergie, astma, klinische immunologie en direct aanverwante medische gebieden.

Het tijdschrift verschijnt viermaal per jaar in gedrukte vorm en wordt online geplaatst op deze portal. De NTvAAKI e-Nieuwsbrief verschijnt acht keer per jaar.

U heeft een goed product dat bekendheid verdient? Wij helpen u graag verder!

Print advertentie- en sponsormogelijkheden

Bekijk hier de tariefkaart voor advertentie- en sponsormogelijkheden in de gedrukte uitgave van het NTvAAKI of download de pdf.

Tariefkaart-NTvAAKI-2023-Final

E-NIEUWSBRIEF ADVERTENTIE- EN SPONSORMOGELIJKHEDEN

Bekijk hier de tariefkaart voor advertentie- en sponsormogelijkheden in de NTvAAKI e-Nieuwsbrief of download de pdf.

Tariefkaart-NTvAAKI-E-Newsletter-2023

ONLINE ADVERTENTIE- EN SPONSORMOGELIJKHEDEN

Bekijk hier de beelden voor advertentie- en sponsormogelijkheden op deze online portal of download de pdf.

Tariefkaart-NTvAAKI-WEBSITE-2023-final