Wie zijn wij

Welkom op onze website! Deze website wordt gepubliceerd door Ariez: een onafhankelijke medische uitgeverij met als grote missie: Nederland gezonder maken.

Dit doen wij door medische nascholingstijdschriften en vakinhoudelijke informatie – gedrukt en digitaal – voor artsen en verpleegkundigen te ontwikkelen en te publiceren. Eén van onze medische tijdschriften is het Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma en Klinische Immunologie (NTvAAKI). Hierin staan de laatste actuele ontwikkelingen op het gebied val allergieën, waardoor medische professionals de beste begeleiding aan patiënten en hun omgeving kunnen geven. Wij voeden medische professionals voor de zorg van morgen en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet, ook internationaal. Deze website is de officiële website van het NTvAAKI en bevat alle artikelen van vele jaargangen van dit tijdschrift voor medisch specialisten.

Weet wat artsen weten…in het belang van zelfregie over uw gezondheid

Daarnaast beseffen we dat het ook net zo belangrijk is patiënten, hun familieleden, mantelzorgers en geïnteresseerden te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van allergie en astma. Op dit platform vindt u daarom betrouwbare (en in de tijd groeiende) informatie over verschillende allergieën en aandoeningen, wetenschap, actualiteiten of omgaan met… in uw dagelijks leven. Onze artikelen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewijs uit medische studies, die onder de artikelen vermeld worden zodat u weet dat het relevante, betrouwbare informatie is (‘evidence based’ informatie).

Het deel van deze site dat voor patiënten en geïnteresseerden is bestemd, heet: ‘THUIS IN ALLERGIE’. Daarnaast is er ook een gedeelte in deze site (NTvAAKI clinic) dat bestemd is voor medische professionals. U kunt op deze website zowel artikelen lezen uit het NTvAAKI, als andere door ons uitgeefteam van medisch geschoolde academici geschreven artikelen. Wij hopen dat wij zo bijdragen aan meer kennis, het beter omgaan met… en daardoor aan een nog betere gezondheidszorg en gezondheid van Nederlanders!

Mocht u suggesties of opmerkingen hebben over deze website, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier of per telefoon of mail.

Door samenwerking staan we immers sterker.

Het medisch team van Ariez Uitgeverij